Kundeservice

Handelsbetingelser

Ændringer i betingelser

Ændringer der påvirker din konto. Betingelserne kan gennem tiden ændre sig på grund af videreudvikling eller ændringer på din konto hos soundtrade. Du vil blive underrettet om alle ændringer i handelsbetingelser der vedrører din konto og dit medlemskab. Ændringer vil altid være i overensstemmelse med gældene lovgivning.

Regler for annoncering

For at sikre kvaliteten af soundtrade.dk forbeholder os retten til at fjerne alle annoncer og profiler der ikke lever op til vores retningslinjer

Priser

Det er gratis både at have en profil og annoncere for både private og erhvervsdrivende på soundtrade.dk.

Tema for annoncer

soundtrade.dk er et annoncemarked for produkter og ydelser indenfor den musiske genre. Det er derfor kun tilladt at oprette annoncer der hører under denne kategori.

Retningslinjer for indhold

Der må gerne linkes til til relevante kilder i annonce- og profilbeskrivelse. Links der ikke er direkte relevante for det annoncen eller profilen omhandler frabedes.

Hold den gode tone

Vi ønsker at give både køber og sælger en god oplevelse når de benytter vores hjemmeside. Derfor er det afgørende, at alle holder en god tone overfor hinanden når kommunikationen sker gennem soundtrade.dk.

Overholdelse af den danske lovgivning

Udover soundtrades egne betingelser har du også ansvaret for at overholde den almene danske lovgivning for hvad der må deles og handles med på nettet. Overtrædelse af disse vil resultere i øjeblikkelig lukning af konto.